Новини

свободно работно място

обявява свободно място за Учител в група за целодневна организация на учебния ден I-IV / сборна група от I до IV клас /.

Научи повече

Общинско състезание по тенис на маса на 18 март 2024

Поздравления за достойното представяне на нашите ученици на Общинското състезание по тенис на маса! Под ръководството на господин Мустафа Осенски, отборите завоюваха призови места, при момичета и момчета от Vдо IX клас. Нашите момичета взеха първо, второ и трето място. Състезанието уважиха господин Мехмед Вакльов – кмет на община Якоруда и госпожа Магдалена Богданова – заместник-кмет.

Научи повече

Европейска седмица на програмирането

Европейска седмица на програмирането в периода от 7 октомври до 22 октомври 2023 година, под егидата на Европейската комисия. Дигиталните умения са от съществено значение, за да може всеки да допринася за икономическия и социален напредък на обществото в дигиталната ера.

Научи повече

Европейската седмица на мобилността ‘2023 с тема „Пестене на енергия“

Европейската седмица на мобилността ‘2023 с тема „Пестене на енергия“ Ежегодно организираните събития по повод Европейската седмица на мобилността имат широк отзвук сред обществото и спомагат за популяризиране на множеството ползи за околната среда и здравето на хората от воденето на активен начин на живот, придвижвайки се пеша, с велосипед или обществен транспорт.Количеството енергия, която човек изразходва за изминаване на един километър с обществен транспорт, е много по-малко, отколкото при използване на личен автомобил.

Научи повече

Европейски ден на спорта

Европейски ден на спорта в училище е международна инициатива, промотираща нуждата от повече активно време за децата, част от Европейска седмица на спорта (EWoS) и се приема като най-масовото събитие на Европейската инициатива. https://www.bgbeactive.org/ #ESSD2023 #sportwithoutwaste

Научи повече